PP – program preporuke

   Ukoliko vam se dopada KUMT moda i želeli biste da povremeno dobijete KUMT haljinu besplatno, uključite se u PP program.Preporučite KUMT vašim drugaricama, koleginicama i rođakama i dobijate KUMT haljinu po vašem izboru besplatno:

 

1) Uslov da se uključite u PP program je da vam se KUMT moda stvarno dopada.

2) Dobijate od nas viber-om šifru i poruku obraćanja. Poruku obraćanja možete viber-om podeliti sa vašim koleginicama, prijateljicama, rođakama i poznanicama i obavestiti ih da pokazivanjem te šifre imaju 10% kod nas na model po želji. Preporuka je da se kad god je to moguće prvo usmeno nešto kaže o nama i o šifri, pa tek onda pošalje poruka.

3) Posle svake kupovine sa vašom šifrom mi vama šaljemo viber poruku kao informaciju o kupovini. Jedna kupovina sa vašom šifrom, vama donosi 1000 rsd u našoj robi.

4) Ako bi želeli da se prijavite, javite se Ani na 061/34 555 67 ili pošaljite viber poruku: zainteresovana sam za PP program.

5) Ovim gore navedenim programom se ostvaruje vrednost samo u našoj robi. Ukoliko ste zainteresovani da ostvarite novčanu vrednost javite se Ani na 061/34 555 67 radi detaljnih informacija.