BUS – program ,,butik u vašem stanu“

Usled silnih obaveza ne možete da nađete vreme da dođete kod nas u KUMT, a želeli biste ili možda niste iz Beograda. Dolazimo mi kod vas, potpuno besplatno.Poručite šta god, koliko god želite modela iz nove kolekcije. Možete probati i vratiti sve ukoliko vam ne odgovaraju. Mi plaćamo poštarinu tamo i nazad. Probajte!

1) Odredite tačno vašu veličinu prema našoj tablici http://kumt.rs/odrediti-vasu-velicinu/. Molim vas koristite krojački metar kako bismo izbegli slanja pogrešnih veličina.

2) Izaberite minimum 3 modela. Uvek se možete konsultovati sa nama oko nedoumica. Pošaljite nam na viber, broj 061/34 555 67 koje modele i veličine želite da šaljemo, kao i vaše podatke za slanje: ime, prezime, adresu, mesto, mobilni telefon. Obavezno naglasite da poručujete preko BUS programa, kako porudžbinu ne bi tretirali kao običnu.

3) Mi vam šaljemo broj našeg računa i iznos koji plaćate.

4) Nakon uplate mi šaljemo robu, koju probate, zadržite šta vam se sviđa, a ono što vam se ne sviđa vraćate. Možete da vratite istog dana, ali najkasnije sledećeg dana od prijema robe. Zapakujte u istu kesu i vratite isključivo post express-om na telefon 011/ 3 607 607.

5) Po prijemu robe, najkasnije sutradan vam vraćamo novac. Znači za razliku od uobičajenih trzavica oko vraćanja robe i novca kod ,,drugih“, ovde sigurno neće biti tih problema. Glavni cilj nam je da možete bez stresa poručiti online kod nas i uživati u kupovini.