Odrediti vašu veličinu

Pomoć pri kupovini

Svu našu garderobu iz nove kolekcije i basic kolekcije možete videti u našem show room-u. Za garderobu po porudžbini možete doći ili nas kontaktirati da se dogovorimo. Za online shop odaberite veličinu i kliknite ikonicu „naruči“.

Da bi odredili vašu veličinu koristite tablicu veličina.

Veličina (broj) 36(S) 38(M) 40(L) 42(XL)
Obim grudi (cm) 86 90 94 98
Obim struka (cm) 70 74 78 82
Obim kukova (cm) 96 100 104 108

Prilikom merenja grudi i struka merna traka treba da leže komforno i udobno. Za obim kukova spojite noge i stopala i izmerite najširi obim. Standardni rok dostave je do 7 dana.Vikendi i praznici se ne računaju u dane isporuke. Cene PTT troškova su naznačene prilikom kupovine.

Za sva dodatna uputstva budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Kupovina s popustom

Postanite prijatelj KUMT-a i ostvarite dodatni popust na sve naše artikle. Tada ćete moći kupovati KUMT garerobu po PK cenama koje su naznačene ispod standardnih cena. Potrebno je da se prijavite za dobijanje newslettera (na stranici kontakt ostavljate samo vaše ime i email), i da lajkujete našu FB stranicu.

Kupovina s popustom se ne odnosi na šivenje po meri.

 

Načini plaćanja

Srbija

Kod nas u show room-u možete plaćati, pored gotovine i karticama i čekovima građana. U online shopu nudimo plaćanje pouzećem kurirskoj sluzbi po preuzimanju haljine. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom u dinarima, cena artikla + ptt troškovi. Drugi način plaćanja je u banci ili pošti, gde po naručivanju haljine dobijete e-mail sa našim brojem računa.

 

Inostranstvo

Kada evidentiramo vašu porudžbinu dobićete e-mail sa našim brojem računa gde vršite avansno plaćanje haljine i troškove ptt. Rok dostave je do 7 radnih dana.

Cene poštarine prema cenovniku Postexpressa:

Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina i RepublikaSrpska             1350 dinara

Ostale zemlje Evrope     2400 dinara

 

Veleprodaja i uniforme

Nudimo mogućnost saradnje sa buticima koji imaju istu ciljnu grupu kao i mi. Kao što je slučaj i sa MP kupcima, na isti način se brinemo i o našim VP kupcima i činimo sve što je potrebno da oni budu vrlo zadovoljni u našoj poslovnoj saradnji.

Za firme i marketing agencije smo tu da se pobrinemo za besprekoran, profesionalni izgled zaposlenih, promoterki i hostesa. Radimo po meri, saradnja je jednostavna, a izrada brza i kvalitetna. Ukoliko se odlučite za saradnju sa nama uvek ćete imati gotovu ponudu za svaki događaj koji Vaši klijenti imaju.

Za sve informacije i predloge kontaktirajte nas putem maila na info@kumt.rs ili telefona 063 11 22 579.