O nama

KUMT je nastao u želji da damama svih životnih doba omogući kvalitetnu garderobu po pristupačnim cenama. Akcenat nam je na haljinama, a u našoj ponudi možete naći i suknje, bluze, sakoe, pantalone, kapute i druge odevne predmete.

Materijali su pažljivo birani i zadovoljavaju sve uslove koje jedna žena ima. O svim osobinama materijala se detaljno razmišlja pri dizajniranju novog modela. Estetski momenat, atraktivne boje, moderni dezeni, prirodni materijali i kombinacije veštačkih i prirodnih vlakana, lako održavanje, otpornost na gužvanje, su sve karakteristike KUMT materijala.Kvalitet izrade je na vrhunskom nivou, što nam omogućavaju majstori zanata sa velikim iskustvom. To se sve može videti po šavovima koji su ravni i uredni, delovi dobro i precizno skrojeni i spojeni a veličine ispoštovane.
Modeli su jednostavni i prefinjeni i lako se uklapaju uz sve stilove. Haljine smo klasifiovali po kategorijama, radi vašeg lakšeg snalaženja, što ne znači da one ne mogu pripadati u više kategorija istovremeno. To ostavljamo vama da odaberete.

Naš cilj je zadovoljna mušterija koja zna da u KUMT-u uvek može pronaći garderobu koja joj stoji savršeno i u kojoj se oseća lepo. Sa velikim zadovoljstvom možemo reći da smo svoj cilj i ostvarili.